rara01 na co mi je štít když jsem elf ja budu mít jenom tu kudlu a pak si koupím ostat. |
assassin Chci začínat v menším bunkru pod zemí, brnění chci mít z dračí kůže, na začátku budeme mít ještě menší kudlu, já tedy luk, ale né takový dobrý, ty kudlu, a ještě máš menší štít, já mám zásobu šípů. |
rara01 nejdříve si zhotovíme začátek takže: máme u sebe 500 zlatých, vyber si kde chceš začínat a z čeho chceš mit brnění já začínám v normální vesnici a chci mít brnění z vlka |
Tak pardon, deme jdále: assassin Šel jsem na tržiště, tak jsem si dokoupil šípy do luku (- 20 zlatých) jdu k hostinskýmu, tam jsme si objdenal pivo a řízek. |
rara01 mno mzslel jsem že budem hrát RPG na kouzla atd. a pro začátek máme 500 zlatých? |
assassin Tak jo: Jdu k lesu, zbýrat houby, vzal jsem si pomocníky. A nebo jinak jsi to myslel |
assassin No, já bych začínal ve městě, a ty budeš asi ve vesnici že ano? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.0449 sekund |