rara01 hm...... dobře vezmu to a nevasdí když si někoho vezmu na pomoc?? |
assassin Á dobrý den, jeden úkol bych pro vás měl, nahoře naupatí kopce leží doupě 10 šermířů, ale ne ledajakých, rozeznají teplo, takže poznají, že u nich někdo je, takže musíš je zabít, za to dostaneš 1400 zl. A jeden chránič loktů, dle tvého výběru. |
rara01 dobře no jsem u hostinského a ptám se ho jestli nemá nějaký úkol pro mě ? |
Dodatek Jdu ke kováři pro meč. (KDo by se divil ,atk si ho dám za záda mezi šípy.) |
assassin No, já si vemu tu normální se špicí, tenké předměty asi nikde neuvidím . |
rara01 máme 2 jedna je kovová s ostřím na špici (250 zl.) a druhá je taková normální ale když jí máte na hlavě vidíte zkrz tenké předměty ( 450 zl.) tak co si vyberete?? |
raro01, sry už musím jít tak to budem hrat pozdeji (mozna tu budu vecer ale urco zitra |
rara01
máme ale je moc draha tyto helmy jsou vzácné 1 stojí 2500 zlatých (sry za zpoždění měl jsem výpadek PC) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8523 sekund |