Postcops> Tady mš psát jak vznikla tvá přezdívka a ne jakou si měl.. |
Bejvalou přezdívku říkat nebudu stou sem skončil tet zrovna přim hitmana 4 a tam je hodně řeč o krvavejch penězích ( BLOOD MONEY) takže to je všše. |
mě to vzniklo s představy McKay což se mi líbilo a sem Patrik tak sem to k tomu přidal McKay.Patrik |
honza.h - Úplně jednoduché, honza.h - moje jméno, honza.h 1. písmeno mého přijmení a tečka to akorát rozdělila =). |
DAX- To je jasný ) Ve škole mi řikaj dane. Tak když byla nuda tak sem si ve škole prohazoval písmenka, A přišel sem k tomu DAN, a pak sem si místo N dal X a líbilo se mi to tak jsem si to nechal.Jo a neřikejte že sem si to okopcil od power rangers na jetixu, tam je taky chinan DAX(čtese DEX i u mího DAX) tak jen že sem to měl dřív než oni XD(asi to okopčily ode mě. ) |
Suzuzi - no je to jednoduché, narodila se mi sestřenka a prostě já se jmenuju Zuzana, říká se mi Zuzka a ona mi říkala něco jako šužuži no a já tomu odebrala to šišlání a vzniklo Suzuzi. No, ale je možné, že to vzniklo i jináč, ale to už si nepamatuju . |
gulasek= je asi jasny ze miluju vsechny druhy gulase vymyslel to muj soued kdyz sem byl snim na zahradni party a snedl jsem tak vsechny druhy gulase (bylo jich tam asi sest) =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6151 sekund |