Ravennka je čistě výplod fantazie... rozhodně to nemá nic společného s žádným městem ani s ničím podobným, když tak toužíte po tom to vědět |
Můj nick pattrisek jsem vymyslel když si moje sestra zakládala stránku na které se zveřejňovala jako Kattliska.. No ale mám ještě 2.přezdívky...Ta první je Geraldus která je spojením zaklínače Geralta z Rivie jestli ho znáte a Jisté osoby kterou tady nebudu uveřejňovat 2.přezdívka je Wooky (čte se to voky) kterou jsem si vysloužil...ani nevim proč |
Můj nick vznikl částečně od jména a částečně od kámošů, když tehdá vysílali film Fast and Furious(Rychle a zběsile), kde Vin Diesel hrál Dominica, no a jelikož se kupodivu taky jmenuju Dominik(kdo by to tušil že? ), tak se to vžilo asi kvůli tomu, že se taky rád prohrabuju v tuningu a občas si někdy rád zajedu na nějakou akcičku s pořádnýma strojema (taky jsem to horká palice ). Teď už mi nikdo neřekne jinak nežli "Nazdar Dome" |
To co mám teď mě napadlo když sem byl ještě malý (no jo , menší než teď ). Ale taky k tomu přispěli kámoši, že ve hrách sem byl dycky nejlepší, tak mě tak začali říkat, ale teď mě podle přímení (železník) říkají železo. |
moje přezdívka vnikla tak ,že jsu malí a jednou jsme šli s kámoši do škole a oni mě říkali mala tak ji používám |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3163 sekund |