Dawer> a eště země mrtvích,a s tim SAWEM souhlasim JATKA!a po s je podle me Y. |
máte druhů horurů: mazací hlava=(psicho horor) tohle nedoporučuji (5 min. a stačilo) věřte nevěřte=příběhy které se mohou stát (tohle není ani horor) kruh=normální horor(pro mně dobrý) dům voskovích figurýn=normální horor(pro mně blbost) saw=jatka (brutalita) a ještě o zombijích: resident evil=normální horor(pro mně blbost) město mrtvích=normální horor(pro mně dobrý) |
bratr(17 let) se dival na mazací hlava (psicho horor) podival se na polovinu a stačilo až až ja sem sa na to dival 5 min a stačilo... |
horory jsou trapne je mi 11 let viděl jsem jich jenom par nejhorší je:věřte nevěřte krevní banka to jsou aspon příběhy které odpovídají realitě...jinak dům voskovích figurýn je blbost. |
vyhonit si pera uchyl nechci na to myslet podivej se na fakujeme vyfakujem stepnici |
hanzlik je teploušskej debil vzpomeň si na školu v přírodě co vám navrhoval |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3709 sekund |