já viděl chuckyho všechny díly,Ichi the killer,saw 1 2 3 4,Fredy vs Jasson,dům voskových figurýn(to ani horor není),dům Tisíce mrtvol,hory mají oči 2,vřískot 1,Hanibal,vetřelec,predátor,vetřelec vs predátor,anakonda 1 2,kruh 1 2, |
Noční můry z elmstreet znam fakt good ještě znam Jason(nebo Jackson)z jiného horroru a pak oba dva dohromady v jednom horroru snad chápete? |
SIIaDoWz>ano prosím nezaváděj nám sem .....ehm...vstah ze svojí holkou od toho sou tu jiná téma případně nějaké založ |
znate někdo nočnímůru z Elmstreet? Freedýho Krůgra uplně nejvic vyděl sem to jednou asi 3 roky to byla moje nočni můra. nej je Freedy vs. Jesson |
SAW 1,2,3,4,5 , Pach krve, dům voskových figurín, Hory mají oči 1,2 (ale to je spíš akční řekl bych,nebo aspon pro mě), Zombie, Vřískot 1,2,3 (to je správnej horor) zmeškaný hovor
a máte pravdu udělal sem doma párty a koukali sme na vřískota...hned se na mě začala jedna tulit... ale to je takoví doplněk řekl bych =) |
Naštěstí jsem se díval s kámošema a holkama jeden u nás spal a v večer jsem šel na záchod (nemusí vás zajmat co jsem tam dělal XD) ale pak jsem ho viděl jak leží na zemi jako kdyby dostal paralizátorem a ještě bylo světlo tak jsem všem volal a pak jsme zjistili že by se asi na to neměl dívat THE END |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6284 sekund |