pattrisek> tak jasněže ale ráda na horory kouknu, ale málokterý potom skutečně odpovídá definici hororu =) |
Ravennka to máš celkem pravdu..ale na druhou stranu nesmíš vnímat film moc vážně..je to přece jen film.. |
většina hororů jsou trapné komedie... =/ Je velmi málo hororů, které mají atmosféru a není to jen o litrech slizu, nechutnostech, případných podprahových snímcích (a co že se to nesmí), dalších litrech barvy a trapných lekačkách. Oceňuju horory, které mě nutí se zamyslet, jestli by se to skutečně nemohlo stát, které mají atmosféru a děsí mě do morku kostí ne svou nechutností ale skutečností a opravdovou surovou hrůzou. |
Jakub07 - no to máš docela pravdu...Ale nejlepší je soustředit se na chyby filmařů...to ti uleví.. Já sem viděl Kruh 1,2 ale kruh jedna byl o hodně lepší... Pak sem viděl jeden takovej hezkej Triler a už nevím jak se to jmenovalo bylo to o takovim tom motýlim muži jak ho kreslila ta ženská než umřela.. Hororů jsem eště pár viděl ale už si ani nevspomínám.. |
hustej horor je brusírna nebo noc s nabroušenou břitvou nebo 2001 maniaků taky ta nenávist no nebo stmívání atd.... |
Nejvíc jsem byl vyděšený z hororu Věc (nevím, jak to bylo v originále, bylo to kdysi ve tři ráno na Nově) , díval jsem se na to s bráchou ... fakt síla, nedoporučuji, ještě pár dní budete mít strach, pokud se na to podíváte. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3409 sekund |