Já jsem zastánce té "staré" brány - klasická 4ka =) pak ty inovace ... to už nebylo ono =/ |
Ježiši vy jim hrozně przníte jména =)) Nejlepší je samo Jack a můj oblíbenec dycky byl Kowalski a Martouf mi nikdy nevadil |
SG-1 je dobry serial divam se na neho kazdy den nejlepsi dil byl asi jak Apofys skryl tu flotylu. |
Jack O"neil, Tielk, Braitak,Apofis a Thor Zbraně: Tyčová zbraň, Zatkňaktel. Stroje: Goauldský Hatak, Asgardská flotila, Wraithský stíhač, Lidský MP- 144 nebo jak Obrané stavby: Thorovo kladivo, Ionotový kanon, laser. Po čase asi budu dopísávat |
Což o to, topic dobrý, rozjet diskuze by se mohla...akorát jí bude muset rozproudit trochu někdo jiný =) Tak já začnu vcelku jednoduše ... jakýpak je váš oblíbenec ze seriálu / filmu? Ať se to rozproudí =) |
Myslím, že je to velmi dobrý a propracovaný seriál, když si uvědomíte, kolik lidí v tom muselo hrát atd. muselo to být těžké, ale je to super seriál. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3081 sekund |