No to já vím, ale je pravda, že zrovna on je protiklad toho, co psal. Schválně si zkus napsat protiklad toho co napsal a přidej ještě např. drzý a nadává a máš jeho negativní vlastnosti =). Takže co kdybychom tu drbali třeba Strikera???? ![]() ![]() ![]() ![]() ... |
No tak já asi nedokážu psát pozitivní vlastnosti ani o někom cizím . Buď ho tu totiž už někdo psal, nebo by to bylo stejný . Je opravdu snad nemožné, vymslet na každého jiné hodnocení =). |
No je pravda že je těžké říct co si myslíte o sobě dobrého tak, aby si lidé nemysleli že se vychloubáte.... |
já si myslím že já sem - cholerik,musím mít poslední slovo,sem urážlivej,skoro furt nas......,a všechno mě prostě urazí,......... nikdy si další zlý vlastnoti připíšu ale těď honem nevím ale kladný.......... ty psát nebudu |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5169 sekund |