No s tím posledním bodem souhlasím nejvíc, ale nevím jsemtli je to vždycky jen kladná vlastnost =) |
Teď já Suzuzi> -Velice aktivní -Rozumná -Trpělivá(tím mám namysli psaní těch přízpěvků co jsou prošpikované htm kódama =)) -Umí velice jasně vyjádřit svůj nesouhlas/souhlas |
No takže Striker:
• chytrý • má objektivní názory • umí si hájit svůj názor ( i když to není třeba vždycky pozitivní =)) • dokáže sklidnit každého spammera No dál už nevím =) Copak to jde??? D |
No to nevím,by jim usoudu navrhl proces odfakovat,a nevím co by mu na to řekli. |
Dups junior>Oni se do mně nenaváží!Suzuzi to řekla jenom zesrandy! A nemusíš se mně furt zastávat,já jsem svéprávný,a umím se obhájit sám,a když je očividné že mně někdo napadl nezdůvodně tak se vždycky najde někdo kdo by se mně zastal,ale tohle není ten případ.Lidi si nás 2 začnou dávat dohromady,a to by mi moc neprozpělo. |
Suzuzi>tak pokuď to nebude něco trapného (což od te tebe nečekám),tak jo
No když ne..Příjde tu nějakej blbec a začne mi nadávat,takže radši ne to by tu museli bejt všic¨hni jako ty.. |
nebylo by trochu úchylný kdyby sme tu všdeci psali o tom jak sme strašně super? |
Kubo> Nevadí, zkusit to můžem ne?? =))) Zvlášť, když máme povolení od naší oběti ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3409 sekund |