nedošly mi argumenty tak znova myslim že Microsoft x boxy dělá ale kdyby je nedál sem rád že dělá x boxy a gears of war |
blablabla - ano, to je přesný výrazivo někoho, komu došly argumenty až si to přečteš, tak nás oba smažu, protože netřeba tu žumpy |
bla bla bla já řikal že i kdy by je nedělal tak je dobrý že dělá x box 360 a gears of war |
Myslíš špatně. 1) To byla určitě řečnická otázka 2) Přijde ti xbox jako notebook? 3) Přijde ti Gears of War jako notebook? |
jj myslim že dělá no ale kdyby nedál děláx boxy a vydal serii gears of war a to je hlavní |
Microsoft dělá notebooky? Tak to se konec světa blíží rychleji, než jsem čekal... |
blood money> přečti si 107... aktuální téma je výrobce ntb...
Jinak pokud jde o mě, tak mi nezbývá nic jiného než uznávat IBM/Lenovo, jinak bych byl asi ušlapán, hp nemám rád jako značku celkově. Dell má u mě dobrou reputaci, ale neměl jsem možnost vyzkoušet osobně, Sony Vaio je pak kapitolou samo pro sebe. Pokud jde o Asus, tak ty se mi nelíbí vzhledově, ale jinak proti asusu nic nemám, naopak pár "krabiček" by se tu od nich našlo S Acerem moc dobré zkušenosti nemám, i přesto, že jich mám hodně (zkušeností s Acerem). Jinak já osobně mám ntb sestavený dle mého přání v dnes již prakticky zesnulém programu vbi do šasi Compal a kromě opotřebení plastů (vyleštěné klávesy a místa kam odkládám při psaní ruce) si nemám na co stěžovat |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6572 sekund |