hmm tak to je těžké rozhodnutí ale asi klasiku nějaké dobré maso hranolky a smažený sýr ale na to nej jídlo asi teprve přijdu |
já houby teda nemusim ale jinak jj tortilly si dám klidně samotnou posolenou placku ale hodně mam rád chipsy řízek kfc burger king no prostě samý nezdravý xD ale smaženej sejra ten je tky libovej jo a uplně miluju hranolky u číňana před našim barákem xD ten má snad lepší hranolky než v kfc nebo v mekáči )) |
houby sou dobrý je obaleny v gulasovce a musej bejt suseny ne mražený inač i don t love jo a na pice sou dobry |
tortily skus mrtě luxus pálej ale za to to stojí a nejlepší je si do tortily udělat domácí fazolocej guláš a zapíct to se syrem |
Fir Giros >> mňam Tortilla >> zatím jsem nejedl,nebo se nepamatuju Ravennka sušený hříbky 4ever,sou potom takový "gumový" Jinak nejen kuřecí řízek mám nejradši ale vlastně všechny jídla ve kterých se vyskytuje kuřecí maso.... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5140 sekund |