Zapomenuté heslo

Máte rádi moderátory??

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
14.
Martin [Admin]
14:07 | 24.ledna 2009
Já jsem se poslední dobou stáhl ze všech diskuzí a komentářů. Já tu dělám práci, které si nikdo moc nevšimne (to je ta práce v pozadí, aby všechno fungovalo jak má). Všimli byste si tehdy, když by tu něco přestalo fungovat
13.
13:42 | 24.ledna 2009
Tak do Martina prudíme asi všichni, ne?! Že tohle by se mohlo a tamto... si občas říkám, jestli ze mne Martina nechytá psotník 0=)
12.
Vlasec [VIP člen]
9:44 | 24.ledna 2009
Jinak plně souhlasím s Jakubovým hodnocením, Ravennka vydá za mě s Doomem dohromady a ještě něco navíc
11.
Vlasec [VIP člen]
9:41 | 24.ledna 2009
Já tady už moc nehraju, víc na Kongregate.com. Momentálně se nejvíc tady zabývám aktivitou na fóru a občas zkoumám komentáře a některé mažu. Taky jsem odhalil pár chyb a navrhl pár vylepšováků, což jsou věci, které vidět moc není. Ale poslední dobou tady trávím výrazně méně času než třeba Ravennka.
10.
20:53 | 23.ledna 2009
to ano
9.
16:51 | 22.ledna 2009
Fíííha málem jsem měl slzu v očích když jsem si uvědomil jak dlouho jsem tu nebyl sice starostí dost no ale něco s tím udělám aspoň se budu snažit
8.
16:45 | 20.ledna 2009
asi se všichni báli případného "hněvu" =)
7.
19:44 | 12.ledna 2009
Ještě mě napadla druhá strana mince. Když není vidět co kdo dělá, není vidět ani to, když někdo něco nedělá, tudíž by klidně mohlo být možné, že co nevidíme, se neděje a tudíž to nikdo nedělá. Snad se mi to nevymstí, ale jestli jo, aspoň budeme všichni vědět, kde je pravda
6.
19:34 | 12.ledna 2009
Za tu chvilku mám jenom pár postřehů toho jak to tady funguje. Příjde mi, že Ravennka je tady pro styk s veřejnosti - píše a je pořád všem na očích, tak aby všichni věděli, že tady je dává pozor a dohlíží, aby tady nikdo nedělal bordel. Trpělivě odpovídá na všechny debilní dotazy a radí jak jen může. Je tak (alespoň v mém) povědomí nejvíc. Pak je tady Vlasec, tiše dohlíží, občas někde sdělí svůj názor a nikdo si nemůže být jistý, kde udeří a tak musí být všichni buřiči ostražití, což jím ubírá čas na dělání bordelu. Nakonec je tady Doom, který (alespoň na mě) působí tajemným dojmem, nikdo neví, kdy se objeví ani kam spočine jeho zrak.
Pokud jde o hodnocení moderátorů, je to dost obtížné, protože spousta moderátorské práce zůstává nám, obyčejným uživatelům, skryta (a možná nejen nám ). My nemáme šanci zjistit, kdo smazal kolik neužitečných komentářů kdo odpověděl na kolik proseb o pomoc, kdo kolikrát koho usměrňoval (atd. atd.). Snad jediným kritériem, které by šlo použít je čas strávený na sg, jenže i to mlže být dost zavádějící, protože nikdy nevíme, jestli moderátor moderuje, nebo si jenom hraje
5.
17:11 | 12.ledna 2009
Jenom bych ho zkrátil....
Zobrazeno 131-140 z 144 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Říjen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.6551 sekund