Nej je normal guláš s chlebem a koně ty nesnášim všichni řikaj jak sou bezpečný a on mě málem kopne a schodil mě |
adam1998>Notak brzdi,jak mám podle názvu vyčíst v jakém smyslu to je myšleno? "mate radi kone???"...Kdybys napsal/a "Líbí se vám koně",tak to už by s jídlem nemnělo nic společného.Tak se potom nediv,že tu najdeš i takovéhle reakce.. |
Já koně upřímně nesnášim kvůli blbejm zážitkům s dětství a mněl sem je rád |
Sakra už mě štvete 4 příspěvky a je tu hned OFFTOPIC VÍZ.51 SUZUZI Já na koních tedy spíše jezdím, ale na talíři už jsem měla. Jenže o jídle tu není diskuze!!!! Tady jde o to jestli se vám koně líbí jako mazlíci, zvířata a ne večeře!! Měli byste se držet tématu, třeba tak jak to tu napsal exe.kutor v komentáři 42. a né tak jako to děláte vy!!! |
Ano máš pravdu,guláš je vynikající.Ale myslím že mají asi na mysli,ježdění na koních..To také rád provozuju,je to bezvadný relax. |
Já na koních tedy spíše jezdím, ale na talíři už jsem měla. Jenže o jídle tu není diskuze!!!! Tady jde o to jestli se vám koně líbí jako mazlíci, zvířata a ne večeře!! Měli byste se držet tématu, třeba tak jak to tu napsal exe.kutor v komentáři 42. a né tak jako to děláte vy!!! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6957 sekund |