No musím jít od supergames a to zrovna když se dostávám do score v jedné hře kricunál!! |
co musim a nechce se mi??? hmmm musim na zachod ale hraju jedne hru tak se mi tam ani nechce |
Musím se učit na zkoušku a vůbec se mi nechce ... ale zase jet domů s hodně špatným skóre jako třeba F, F, F a F by nebylo moc hezké. |
To máte dobrý, že alespoň jeden den je prostě padla... i když...já se těším na 4. 2. večer, ať už to dopadne jakkoli =) |
Neděle je sice fajn, ale už je tam to vědomí, že člověk bude muset další den už zase do práce/školy dost neděli na kráse ubírá. Dokud jsem chodil do školy, tak byl pátek fajn - přišel jsem v poledne domů a měl před sebou víc jak dva dny volna, ale teď kdy mi pracovní pátek končí až někdy po páté, tak už to není žádná sláva, člově přijde domů a je večer, tudíž pro mě pátek dávno ztratil své kouzlo, logicky z toho vychází nejlíp ta sobota. a abych byl dneska on topic: nechce se mi programovat ve VisualBasicu, člověk který ho vymyslel, by zasloužil pověsit vysoko... vysoko... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3237 sekund |