už jsem to tu psal (na tématní otázku) ale teď už je to vážný nechce se mi za 3 dny vy asi víte kam.... jinak kdo neví tak do školy )) |
no já to o prázdníchám mam tak že od 16:00 do 9:00 sem vzhůru a ten zbytek spim. (nemam to tak celý prázdniny, jen třeba týden) |
musím vyndat z myčky ale nechce se mi =) protože to dělat každý den aspoň 6x rekord dělat se mi fakt nechce Nebo loupat brambory se mi fakt nechce |
To jste dobry ja musim spat aspon 8hodin a bez spanku vydrzim 1 den a to z energatekama(-: |
Já většinou před zkouškou spím tak hodinku=) páč se dokopu učit až někdy nad ránem před zkouškou =)) teď je to díky vlaku jednodušší, učím se až ve vlaku =)) Ale jinak já jsem použitelná po jakémkoli spánku, záleží to už na konkrétní situaci =) |
Nevím jak vy, ale nejdéle jsem vydržel bez spánku 4 dny, ale samozřejmě jsem musel mít "nabíječ" Energy drinky, ale říkám vám, pak je to něco nehorázného, bolí vás hlava, jste nepoužitelní a další příznaky .. Někde jsem řek, že 9 dnů, ale to byla machrovina, nejdéle fakt jenom 4 dny . |
Daxter> A stojí ti to za to? Já jsem zjistil, že mi ani šest hodin moc nestačí (ale ještě to jde). Ale po třech hodinách spánku mi to vůbec nemyslí. Tak proto jde úroveň komentářů některých hráčů dolů? |
ja spim uz jen od 08:00 do 11:00 a uplne mi to snaci a kdyz ne tak do sebe hodim nejakej ten nabijec... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2573 sekund |