Feťáci jsou magoři co si píchaj do těla nějaký svinstvo, který je buď zabije(když to berou 5x denně) nebo dostanouňákou nemoc.A navíc za to utrácej prachy a proto jsou třeba zloději(což je většinou) Ale fakt drogy a cigarety jsou fuj |
Před rokem jsem akorát 2x skusil trávu,ale nic nám z toho nebylo,jinak nikdy nic =) |
no tak to nwm ale já bych to radši nezkoušel pivo to jo ost. chlast taky ale Drogy to je svinstvo |
Taková kravina suzuki miliardu by za to nemohla utratit leda že by fetovala snad 50 dáv ek deně a to by moc drouho nevydržela miliarda je 1 000 000 000 |
Např víno pomáhá udržovat cholesterol na uzdě, akl nesnáším toxikomany jsou to magoři, kteří si myslí když si fetnou tak jsou hned in. A ti co kouřej aby si dokázali, že jsou dospělí jsou ještě větší trapáci, nejhnusnější je když holka kouří ble. |
"Zakázané ovoce chutná nejlépe". No tak asi takhle no. Jen málokdo to za život nezkusí a alkohol není v jisté míře ani škodlivý. Takže třeba bych já řekla, že je dobré, aby vám rodiče dali ochutnat pivo(jen namočit jazyk do pěny), abyste si na to udělali názor a jelikož vám to nebudou zakazovat, tak budete mít menší chuť to zkusit. To se však o cigaretách říct nedá a naštěstí to většině lidí napoprvé nezachutná a jen někteří z nich to zkusí znova. Plíce vám to totiž opravdu zničí a je to hrozné . Drogy jako prášky, jsou asi tím nejhorším, protože jednou začnete a už neskončíte. Navíc je to velmi drahé a pokud na to pak nemáte nebo ta, tak se začnete z toho hrozného pocitu sebepoškozovat a myslíte si, že pokud nedostanete dávku, tak že brzy umřete =(. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3571 sekund |