No tak já tu už něco napsala a docela toho bylo dost nebo ne??? (viz.příspěvek 117) |
No co by sis představovala?=) lidi se ti tady asi nebudou svěřovat se svími narkomanskými skušenostmi,jediný kdo tady napíše bude ten kdo drogy nebere |
já to chtěla napsat do jinýho tématu,a přemáčkla sem se jo a sme holka a né kluk |
počkat mám v tom zmatek ...Suzi opravovala matesa tak proč se ozívá samanta,a samanta je kluk nebo holka?
kdyby ste byli tak hodný a neopravovali mně byl bych šťastnější ..... sory já to napsala blbě Žeby další člověěk co má potřebu si na něco hrát? |
samanta1>my tě opravovat nebudem, ale jen pokud se naučíš psát, jelikož tohle je hrůza, řeknu to na rovinu. |
kdyby ste byli tak hodný a neopravovali mně byl bych šťastnější ..... |
mates>už vÍm jak sI to myslel, žE se mI z hlavy vykouřilo Y a Z,ale myslím si, že blbec Jsem už od malička a asi si myslím že o těch nÁvYcích ty nejsou nejhorší ale s tím kouřenim už přestávám pomalu ale snad jistě .... Už víš jak to myslíme úúplně všichni normální ??? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3204 sekund |