Suzuzi>Ale on to nemyslel jako krytyku,myslím že to myslel jako chválu.Já jsme to tak pochopil |
Jakub07> Njn, asi s tím máš spoustu práce, moc se ti omlouvám, ale já prostě nedokážu nepsat, zvlášť když se nudím, ale taky to tu chci trochu popíchnout dopředu a trochu to tu rozhoupat, zvlášť když jsou tu témata, která si zaslouží obnovit. |
No nevím jestli rovnou smazat, ale mělo by se to aspoň vyhrabat, aby mělo smysl to tu vůbec vést. Je pravda, že je tu spousta nesmyslných témat, které by se měli smazat, ale také mnoho témat, které by se udržet mohly. Samozdřejmě se o to moderátoři dobře starají, ale spameři si nedaj pokoj. Prostě třeba já tu vyhrabávám stará témata, které by se možná mohly znovu chytit, jenže do fóra chodí čím dál tím míň lidí, ale stejně se tu zakládají nesmyslná témata, která už tu jsou snad třistapadesátdevětkrát , protože je každej línej tu hledat. To je ten největší problém. Já to tu projíždím kousek po kousíčku, aby se to tu trochu pročistilo a taky hlavně obnovilo, jinak je to tu na nic. |
Jo no máš pravdu,e škoda že tu denně přibívají desítky nesmyslných témat které okamžitě zapadnou ale stáhnou dolů i ty témata které za něco stojí...Nechápu proč témata ve kterých není víc přízpěvku než 20,nebo do kterých nikdo nenapsal déle než 14 dní nejsou smazány.. |
Asi zpět k tématu ne?? Navíc když už je tu někdo nový, tak se tu nebude hrabat ve sto let starých tématech kde nikdo nemluví... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4517 sekund |