Zapomenuté heslo

lidi na supergames

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
79.
23:40 | 2.března 2011
Tak nejradši mam :Nanci protože se sní dobře kecá a působí dobře.Pak Ludatko protože sme spolu zažili v krátký době průsery a taky se snim docela dobře kecá.Potom Mhaja sní se dobře kecá a pomáhá mi někdy i učí.A Tooni snim se kecá výborně učí mně pomáhá a působí přijemně A sou tu i ostatní třeba Martin je pohodovej ale když neco provedu hned schytám banán x) prostě je tu plno dalších lidí... sněkterejma vycházim dobře a sněkterejma hůř.
78.
22:24 | 24.února 2011
takze určite naj: Martin,kika,Nanci,Mhaja,Suzuzi,Slipknot,rara01,Nikmiron........ nebudem vypisovať ty čo sem patrite to viete a teraz sem idem do tohto prispevku popridavaty par smajlikov pre vas
77.
k.ik.a. [VIP člen]
19:30 | 24.února 2011
Já mám ráda všechny.. když se umíte chovat Jinak díky moc
76.
Mhaja [VIP člen]
22:31 | 23.února 2011
Jo som zabudla na teba Zdeno..vidíš...ozívaj sa! xD
Rara- Good joke...v poslednom čase mi lezieš na nervy a dnes duplovane...inak ťa mám celkom rada...asi...xD ae ne mam...či?xD
75.
Slipknot [profi hráč]
16:38 | 23.února 2011
Kopíruješ co ty antitalente!
74.
rara01 [profi hráč]
16:27 | 23.února 2011
Mhaja, kika (ikdyž ta mě taky asi nemá moc v lásce ;D), Suzuzi, Martin, Elektro, -klnavoda- a Glumf . Možná jsme na někho zapomněl, omlouvám se. Ale nevím jak to mají tito lidé ke mně
73.
Slipknot [profi hráč]
16:13 | 23.února 2011
OMG
72.
Slipknot [profi hráč]
16:13 | 23.února 2011
Best Friend?
Kika, Maja, Lukáš, Martin, Nanci, Suzuzi (I když mě nemá moc ráda )
71.
Mhaja [VIP člen]
23:18 | 22.února 2011
Kikuš už nepozeraj také filmy....potom ti z nich drbká ... Ty vieš veľmi dobre aká si a ku komu sa ako správaš... (správaš sa ty vlastne k niekomu zle?xD) Okrem toho kto by ťa tu nemal rád? Si super baba,moderátorka,si milá no máš veľa dobrých vlastností ..to sa tu ani nezmestí xD...Jedine kto môže predstierať priateľstvo je niaky falošný človek alebo niekto kto len žiarli a za chrbtom ťa ohovára...na SG ťa majú myslím že všetci radi a kto nie tak to je len niake blbé decko alebo spamer ktorého si právom potrestala. Takže si to zober z hlavy... sama vieš uznať kto to myslí vážne a kto nie .

Ja mám odtialto momentálne najradšej Kiku a Lukiho ... Potom ludí s ktorými si tu väčšinou píšem a s ktorými sa nenudím... To je Ludatko,Koudas...ale aj matus ( i ked ma v poslednej dobe štve xD)...Dalej s tých ktorí tu už bohužial nechodia som mala v obľube Snickyho,masahu ... bolo ich viac ale už sa mco nepamätám... I tak naj je Fir a ostane to tak aj ked tu už nieje ...Ešte s ludí ktorí tú stále sú .. Hepaa,Suzi,Forgy,Cepel...je ich dosť ale momentálne len Kika,Lukas,koudas,Ludatko ...A nezabudnime na Medvedíka! xD

A kebyže to mám očíslovať... tak na 1.mieste by boli 2ludia... Kika a Suzi... Na 2. Luki no a na ostatné kašlem .
70.
k.ik.a. [VIP člen]
22:51 | 22.února 2011
Nebylo to nic .. na žádnou konkrétní osobu. Nikoho z toho nepodezírám... u některých to vím a u některých si říkám "čím jsem si to zasloužila??" To je jedno.. jsou to jen mé pocity..možná trochu rozhozené z toho filmu
Zobrazeno 1-10 z 79 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Duben 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3134 sekund