Občas tak přemýšlím... jestli mě sem lidi píšou.. protože jsem modrá a chtějí si udržet "přátelství", spíše.. blízky vztah ohledně funkcí... nebo jestli to tak opravdu mají.. teď nenarážím na nikoho konkretně. |
A já tu nikde nejsem, bééé ;( Nebudu dávat žádný 1,2,.., prostě tyhle lidi tu mám nejradši Suzi, Forgy, Kika, Slipknot, Maja, Hepaa, Vojif,... pokud jsem na někoho zapoměl, tak promiňte A taky samozřejmě Fir36e , sice jsem už nechodí, ale na skypu kecáme pořád |
Martin - Nebejt něho nikoho z vás neznam Jakub07 - Můj učitel. A ostatní mi nejsou volní, ale nikoho už se mi jmenovat nechce. |
Tak moji jsou: 1)Kika 2)Maja 3)Jakub07 4)for-get 5)Hepaa Nehledím na to, že někteří z nich sem už nechodí, nebo jsou neaktivní, ale pro mě jsou to prostě "osobnosti" |
Čenich> Tak to je dobrý Jinak dík . lukas I.> Neřeš xD Lidi na supergames? 1. Kika> Super holka, dá se s ní kecat ale někdy když má špatnou náladu je přísná ale to se mi na ní líbí . 2. lukas I.> Dobrý kluk, sice o něco mladší ale sranda s ním je ). A někdy kecáme o parkouru atd. 3. flipshakes> Kámoš, známe se od 3.třídy a jsme best kámoši.Chodíme spolu ven skákat parkour a natáčet videa. Hrajeme spolu závodně rugby a můžu říct že je v tom dobrý ). Přivedl jsem ho na tento web ale po chvíli jsem od něj slyšel že už tu byl zaregistrovaný ale zapomněl heslo takže smůla, udělal si nový a jak vidím vede si dobře .Jinak s ním je sranda jako prase xDD. 4. Čenich> Tak toho dlouho neznám jen jsem se s ním skamarádil myslím že je to dobrý člověk . 5. Vojife> No jo no talentový hudební člověk! Umí skvěle bubnovat a hrát na kytaru, fakt to umí s hudebními nástroji, ale zrovna bych také chtěl malé bubny takže by jsme byly taková dvojika která to pořádně rozbubnuje xD. 6. Fir36e> Dobrý člověk, akorát jeho chování někdy ujede ale myslím to v dobrém . 7. Suzuzi> Taková naše dračice která to umí pořádně rozpálit, někdy do každýho rejpe ale zvládnout se dá ). 8. DavidS> Milovník Naruta . Dohlíží na to aby se v Chatu neobjevovali jen pozdravy , takže je tu takový malý doplněk ale nechci přehánět. 9. Heepa> Dobrá holka, je to dobrá profi hráčka a jej bez chyby pravopis je neuvěřitelný a moc dobrý. Opravdu, můj pravopis není zas tak dobrý ale je hodná tak že mi někdy napíše do pošty kde mám chyby a radí mi. Takže fakt good hráčka. |
Slipknot Bonus Mhaja to je dobrý jinak já mám rád Martina samozřejmě kiku Fira a lukas I. a celkem Samuel f. |
já myslel ze pro mě uděláš zvlášt jako pro mhaju kolonku otrava ! |
Tak moje: 1. Kika 2. lukas I. 3. Fir36e 4. David 5.Vojife Bonus: 1*. Mhaja (I když někdy jí ten slovníček ujede ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2028 sekund |