Suzuzi>hihi =),no raši ani nebudu psát co jsem vyváděl já veškole,ale učitelé to brali docela z nadhledem..No kluci jsou kluci žeáno |
Nevdím na tom nic vtipného, jen je to dost nepřirozený projev puberty, alebo možná spíš projev nevychovanosti =(. |
To máte teda dobrý , to u nás někdo si dál srandu že vyhodí školu do povětří . |
killer>No já si zezačátku myslela, že je to opravdu sen, ale když jsem pak (ani nevím proč) pomáhala učitelce z plamenů, jelikož se přes ně ještě asi s 5 lidmi nemohli dostat ven.
Tak mi to trochu sežehlo ruku, což jsem vlastě zapomněla napsat a teď tam mám popáleninu 2. stupně a nemůžu s tím moc hýbat, byla jsem s tím u doktora a bude se to trochu dýl léčit no ale co nadělám, jen se mi blbě píše na počítači a ve škole nepíšu vůbec . |
Suzuzi> to se máš, aby nám vyhořela škola byl dycky můj tajný sen ´=) |
Nám dneska hořelo ve škole a to hned první hodinu a než přijeli hasiči tak "nešťastnou" náhodou shořel nábytek v naší třídě i s lavicema. "Bohužel" byl druhý areál školy měsíc opravován a byl mimo provoz, takže nebyla volná třída a když už tak taky vyhořelá a učit se venku naštěstí úču nenapadlo. Šli jsme do cukrárny (svítilo sluníčko a bylo docela teplo) a dali jsme si každý minimálně 5 kopečků zmrzliny a pár nanuků a dobrůtek, takže jsme pěkně ztolustli ![]() a 2 kopěčky nám ještě k tomu každému zaplatila učitelka . No líp jsem si školu snad nepředstavovala . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2737 sekund |