Jj a Cigoušák mi ukradl SK8 jeli a ani jsem nemusel běžet sami se na 1. metru rozsekali já jsem na něj skočil byli tam kámoši tak jsem skočil z pořádné výšky swatonbomb kdo neví co to je tak je to toto http://www.youtube.com/watch?v=TyykDmpOOXE no mírné bolesti celého člověka a na 2. straně celého Cigoušáka ale hlavně že mám SK8 a ten Cigoš s tím jsme odešli do nemocnice (nejsme takový sadisti aby jsme ho tam nechali) a když jsme tam přišli tak se ptali co se děje tak jsme v pohodě odpověděli ále nic. |
Tjn cigáni si nedaj pokoj... mě hctěli ukrást mobil, tak jsem zdrhnul do nemocnice a tam sem se před nima schoval=) od tý doby jsem ty cikány neviděl!!! ... |
To já sem dnes ujel na kole s kámošem jen 36kilometrů škoda dál jse mu nechtělo |
No to máš smulu ,mně asi před 2 rokama na šumbarku málem ukradli kolo,vyšel sem z obchodu a cigán už se chistal odjed,sem se rozběhl a tak parádně sem ho z toho kola sundal,pak utekl. |
No,aby když děti maminky zlobí tak řeknou půjdeš do chléva k prassátkum**=d |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4500 sekund |