adam1998>No mě osobně se asi nevíc líbí Harry Potter 3-Vězeň z Azkabanu =). Navíc moje máma je taková "vyznavatelka" HP, líbí se jí nejvíc Severus Snape a pak i Lucius Malfoy, jelikož jí se líbí takoví ti slizáci . Takže ji je častěji pouští apod. no a já přihlížím=)) |
Mě se zdá,že Harry Potter 4,5,atd už jsou přehnaný.Nejlepší je 1.V kinech sem viděl Harry Potter 6,ale je to spíž thriller. |
No já například: Piráti z karibiku 1,2,3 HSM 1,2,3 Žába k zulíbání Harry Potter 1,2,3,4,5,6 Pán Prstenů 1,2,3 Šifra mistra Leonarda RrrrrrrrrrrRRR 50x a stále poprvé A spousta dalšich, jsou to převážně komedie. |
já mám rád film:hanry proper,pán pařmenů,žába k zulíbání,high scool musical 2,3. |
Jj S čerty nejsou žerty sem viděl snad 5krat denně, když jsem byl menší.. |
pohádka - S čerty nejsou žerty, Třetí princ, Princ a Večernice film - Sedmá pečeť, Údolí včel, obecně Bergmanova a Vláčilova tvorba a nepohrdnu ani Peterem Jacksonem |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.9258 sekund |