Rek bych ze jemu na tom prijde uzasny prave to ze je predrazena... Vic nepotrebuje vedet. |
hmhm, co je tak úžasného na mikině za 2 000, krom toho, že je předražená?! |
To já sem toho moc nedostala jen oblečení jako každý rok,kosmetiku,nový počítač a je taky lepší,peníze,atd... A taky jsme měli jít na pulnoční ale nešli trochu se nám to nevyšlo ale příští rok už snad půjdem. |
Já sem taky samozřjemě nedostal jen mopnitor pak eště volant +pedály na komp ponožky jako skoro každej stolní hru kterou sem moc chtěl jmenuje se Maršál a špión knížku kalhoty bundu kredit 400KČ a to je myslím všechno |
tak jasně, je rozdíl, když dostaneš peníze a je ti 9, nebo když dostaneš peníze a je ti 22 a nežiješ u rodičů |
No, tak abych se přidala...
Dostala jsem reklamní flasku od firmy =)) to jako první a poslední compovou věc letos Následovaly takové dary jako moje oblíbené historické knížky, nějaká ta fantasy, dále to byly barvy na textil a akrylové barva na různé povrchy, které se v domácnosti vyskytují. Rozšíření ke Carcassonne a hru Shadows of Camelot, ať si člověk může něco zahrát i mimo compa a v neposlední řadě hafo různých ponožek, nějaké doplňky stravy a žehličku na vlasy =) samozřejmě klasicky peníze, takže jako každý rok budu žít v lednu za to, co jsem dostala k vánocům a nemusím řešit žádné peníze...ideální |
Já dostal:Formulo Dráhu,2lega,3roláky,6ponožek,2pižama,2mikyny,ty boty s kolečkem(hells nebo tak něják),župan,A to je vše. |
Přesunuto z duplicitního threadu>
KUKAHOJ já novej monitor sada Ja dostal novou kytaru,počítač + noví monitor + klavesnici prostě všechno k počítači i ten počítač a batoh a oblečení a největší radost mi udělala kytara
sada sranda jen tu kytaru killer (VIP člen) sada: O kytarách tu nemluv, protože tatka má přes 50 kytar (nekecam ma na to specialní místnost a už je plna) a pořád to přibývá
roman11 já monitor skřížený z tv potom monopoli bangink,activity2 oblečení simpsnovi ve filmu dvd,a už nevim rara01 Nokii,chemiskou laboratoř,auto na ovládání,létací vrtulník na ovládání,čokoládovou lyž,datadisk AOE 3,kabát na telefon na telefon,vojáčky, atd. cz-xXx-cz ja novej telefon 11 her 10 na ps 2 a 1 na pc aaa ani nevim co dal |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3394 sekund |