Já bych se dneska teda už s obyčejným mobilem nespokojila =)) ale tak ve 14 má člověk trochu jiné potřeby než ve 22, kdy já na mobilu dělám i věci do školy třeba =)) na svýho úžasnýho SE P990i nedám dopustit =) |
Já vím,já osobně zbožnuju Adidas,tak mám od adidas,a není to zas tak drahé. |
jojo, stejný, akorát tam nejsou ty 3 pruhy třeba ale zase abych pravdu řekla, tak já nakupuju různé sportovní značkové oblečení, protože mi sedí. U Vietnamců tak akorát džíny, nebo jiný kalhoty, protože kvalitativně jsou dobrý, stojí mě pár stovek a kdybych si je šla koupit do značkovýho shopu, tak za ně dám dva a půl litru jen to hvízdne... |
A hlavne dneska kdyz si neco koupite ve ''skateshopu'' nebo u vetnamcu tak je to uplne stejna nebo srovnatelna kvalita, jelikoz vetnamci to obleceni delaj ze zbytku latek znackovejch firem... |
To není pravda. U značkového zboží se platí cca polovina ceny právě jenom za tu značku. Myslíte si třeba, že Ferrari dělá až tak dobrá auta, aby byla tak drahá? Ne...platí se za značku. Je to čistě otázka stylu. A já třeba zbožňuju věci od značky O'Neill, ale nejsem takovej blázen, abych za mikinu vyhodila 2 000... holt kdo nepozná samostatný žití a hodnotu peněz |
jo to u nás toho bylo docela dost!:Osadníci z Katanu,dráha pro formule ,mikroskop,1 000 KČ (ke svátku),hry na počítač,hadry do školy,auto na ovládání ze solárním panelem(na poskládání),puzzle a další kravinky |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7294 sekund |