Ravennko, já mám FF verzi 3.0.4, tam nefunguje, Opera 9.52 to taky nerozjede ... Osobně doporučuji FF 3, nezacpe tak snadno paměť a myslím, že je i trochu rychlejší (a hlavně dost lepší). Ale jsou aplikace optimalizované na IE, proto bych IE nikdy nesmazal, ty megabajty co zabírá na disku mě nezabijí. |
Používám internet Explorer, ale aspoň tu verzi se záložky, protože taky nic jinýho nemůžu |
tak v FF (verze 2.0.0.2) Zákony schválnosti i ten Medvěd fungujou nevím kde to bereš =) |
Hehe No já znám dva důvody pro používání IE: - některé aplikace jsou natolik optimalizovány pro IE, že jinde nefungují (i flash, Zákony scvhálnosti, Medvěd Míša a určitě i další) - při vývoji webových aplikací se hodí vědět, jak budou stránky vypadat pro velkou část populace Jinak IEv6 s pokročilým nastavením jsem nikdy neviděl, možná je narozdíl od obyčejného dobrý. Umí i panely, gesta myši a další věci, které se mi líbí na FF a Opeře? FF2 byl propadák, FF3 je ale dobrý, tak ho spokojeně používám. |
to bych ten fuj hnus musela mít v compu...osekaná wokna a bez IE...krása
už se v linuxu naučit víc, než jen vařit čaj a už jedu na nich =)) ale tak léto už se blíží |
nejradši mam IEv6 s pokročilým nastavením a občas používam i FireFox (IEv7 je asi nejhorší, kterej znam) ještě horší je, že každej prohlížeč zobrazuje stránku trošku (občas i úplně) jinak... např. koukněte se sem www.onlinovky.biz jednou přes FireFox a pak přes IE |
Mám rád Firefox, Opera je taky super, Chrome je podle mých zdrojů zatím poměrně málo schopné, ale oproti IE věřím, že lepší je IE7 a IE6+Maxthon(nebo jiný "obal" se použít dá s trochu sebezapření. Na IE je nejhorší, jak vybočuje ze standardů. W3C (World Wide Web Consortium) zavedlo standardy, kterých se FireFox, Opera a mnoho dalších prohlížečů drží. V IE6- aspoň existoval pěkný hack, kterým se dalo nastavit jiné chování pro IE a zbytek, IE7 už podtržítkový hack neumožňuje. Kdyby jsi někdy vyvíjel stránky, tak by ti IE asociovalo snad i se sprostými slovy, které neznáš |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3230 sekund |