Mě teda zas tak moc škola nevadí, docela mě až dosud bavila Čeština (obecně) a to hlavně diktáty ![]() . Mám samozdřejmě na škole nejradši přestávky, ale jak už tu říkal Vlasec:"Ve škole třeba nesedíš osm hodin plus přestávku na oběd". Až budete mít práci, jestli teda neskončíte na ulici, tak budete rádi, že jste školu vůbec vychodili. Navíc ale taky nebudete v životě nikdo pokud nebudete učitelem potřebovat spoustu věcí které jste se učili. Např. na co vám je v životě přísudek jmenný se sponou pokud nejste učitel Českého jakzyka?? No ale stejně je to nefér, mít jen 2 dny volna když má týden 7 dní ![]() ![]() ![]() . |
Škola je fuj, ale jsou horší věci Ve škole třeba nesedíš osm hodin plus přestávku na oběd A myslím 8 hodin jako 480 minut, jako třetinu dne, ne jako 8 vyučovacích hodin.
A na tom, zda na školu kašleš, nebo se aspoň trochu snažíš, závisí to, zda budeš mít prachy, takže i když je fuj, lepší je na to úplně nekašlat, jinak budeš tak max. pomocný dělník nebo nezaměstnaný |
Já osobně jsem chodil na normální Základní i Stŕední školy a popravdě dodneška si myslim, že to byl zázrak že jsem udělal příjmačky na VS |
tak to byla vyberovka, ze jsem skoncila v prvni 30 v Pze v matematicke olympiade a pak udelala prijimacky...ale gympl byla pote jasna volba =) |
ja sla na gympl v 5. tride, pote co jsem uz chodila rok na vyberovou skolu a nelituju niceho |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4107 sekund |