![]() mno dobře tak třeba3+9+1+1+1+1+5+61+165+1+61+61 - 65(na entou ) |
Chceme zapeklitý příklad s 5 neznámejma a zapeklitou otáku z bižule pls pls..... |
Ravennka/třídní nebo jen na nějáký předmět?Nebo jak pro káždého třeba DAX/češtinu, assassin/matiku atp..? |
Já vám závidím ti co jsou na zálkadce já vyšel a chtělo se mi brečet. Humus no, si pamatuju jak jsem říkal, že se těším až budu pryč apod. ale změnil jsem názor v posledním ročníku. Nejvíce mi bude chybet 3 báječní učitelé. Ravennko: paní učitelko dneska je 5.7. 2009 a nechybí nikdo |
Prosím nebudou hodiny zítra?Dneska moc nestíhám. sem ted přišel a rozkoukávám se jak miminko. =)Ale pro mě je důležitá hlavně čeština, z té sem dostal 1 s odřenejma ušima =( |
DAX> nejsi máš plus Vám můžu školu nahradit... mohu být, pouze pro tento topic, vaše slečna učitelka... tak, děti... za chvíli bude zvonit, měli byste se připravit na první hodinu a vyčkat příchodu slečny učitelky )))) |
Já nevím jak vy ale jak nastaly ty prázdniny tak je mi docela smutno po škole. =( Po učení,po tělocviku,a další. Chtěl bych vás vidět jak na toto odpovíte. =) Určitě že sem blázen že? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4117 sekund |