No já vim, ale začínáš už v 15 můžes i v 5. třídě tak to prostě snad ani člověk nemůže vědet. |
Nojo, ale řekni kdo v 15 ví zda chce jít na VS nebo končit a jít si přičuchnout k penezum..... |
Bez urážky, ale gympl je na nic.... Taková škola na všechno a zároveň na nic.. |
A dostal si někdy od profesora velkýho snad 2 metry a vážícího 130KG(z toho 80 svaly) křídou do nosu ? Já jo |
Jakub07> ironie, že nikdo z nich takovej titul ani neviděl =)) by mě zajímalo, kdy se to zavedlo... na gymplu už měli začít s oslovováním titulama...je tam pár vyučujících, tam by to šlo si zapamatovat a naučit jednoduše jak oslovovat pak na VŠ a nejsou trapasy jako když magistra někdo osloví "pane profesore" a pak mu ten 10 minut vysvětluje, jak je to s oslovováním na VŠ a ten chudák tazatel se 10 minut červená =)) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3850 sekund |