Daxter>ne tak to není =)) SIIaDoWz>neříkám že je XP blbá ale já už sem na ty Visty zviklí =) a maká se mi s nima dobře =) ale XP nejsou taky špatné =) |
S tím nesouhlasím ani trochu,např MS office co je ve Vistě zabudovaný je totální propadák,není plně kompatibilní z předchozími verzemi,tudíš některé soubory dělané na vistě nejdou otevřít na Xp,je to nesmyslně složité,překombinované,a navíc naprosto pomalé,ten systém má nevysvětlitelně HW nárok.Kámoš co mněl notebook ta 20tisíc,tak na tom hrál ty nejnáročnější hry,pak n to nahodil vistu a rozjel tam sotva Cod 4 |
Canib@LCol2pS3 >> protože Vista není určená ke hraní her ale k práci s počítačem... XP je pravej opak |
Vista je paverze operačního systému,když už se vám náhodou povede rozjet na tom nějakou hru,tak se před tím musíte proklikat 10 tabulkama ve kter=ych se vás to ptá esli to fakt cete spustit,a jestli chcete obejít firewall atd..Asi před půl rokem jsem se rozhodl koupit si originální systém,a 5 prodavačů nezávysle na sobě se málem rozbrečeli u toho když mi říkali jak otřesná je Vista...Prostě Xp je i po 10 letech pořát klasa |
Ravennka > já to tak s mým komplem mám takže říkám to co vím nepíšu to co sem naštudoval(měl jsem windows 95,windows XP a teď mám Windovs Vista takže sem zažil i XP a Vistu,ale ano už o tom nebudu psát) |
Daxter98> hezkej blábol =))
ke zbytku se dál nevyjadřuju, to je nonsence =))) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7741 sekund |