Jakub07> promiň, ale fakt mi to nedalo, celkem chápu, že tě Lego nebaví, ale před deseti lety ti byly čtyři, což je věk, od kdy se teprve Lego doporučuje. Takže to, že sis s legem hrál (což tak nějak vyvozuje slovíčko naposled) před deseti lety, mi připadá málo věrohodné, proto to rýpnutí. |
No ... já nemiluju ty snahy obchodníků dva měsíce před Vánocema, vánoční výzdobu v obchodech, spousty blbinek ... ne, že by mi to vyloženě vadilo, ale nemám to rád. Do příštích Vianoc snad bude fungovat vyhledávání ve fóru, tak pak můžete zase navázat |
Vlasec myslím že nikdo nemiluje tejden před vánocema běhat po krámech jako blbec a schánět nějakou tu kravinku aby se neřeklo ale myslím že 24.,25.,26. prosinec jsou ty 3 nejlepší dny kdy je prostě klid a pohoda |
Ravennka> Jo, Jakoubek007 si hrál s legem naposled, když mu byly čtyři? Jo, to je běžné, že když se z chlapce stává chlap, tak odmítá vše, co zavání dětstvím. To ho časem přejde Já jsem si s legem moc nehrál, my jsme doma měli nějakou tu českou variantu (CHEVA?), ale už ji dlouho nemáme. Z lega jsem ale tak před dvěma lety stavěl pořádně vysokou věž, měla snad dva metry a držela celkem hezky no a taky jsem stavěl lego věž jako úkol do školy, měli jsme něco vymodelovat http://is.muni.cz/www/vlasec/kostky/ |
Na Vánoce si přeji snad jen svatý pokoj od všech těch obchodníků, reklam, komerce atd. Na Vánocích je zajímavé, že je to formálně křesťanský svátek, který ale převzal plno pohanských způsobů (zdobení stromečku kupříkladu), dnes je to ale pouze další způsob, jak mohou děti z rodičů tahat dárky a tím pádem obchodníci z rodičů prachy. Dárky jsou fajn, dobře vymyšlený dárek pobaví i potěší. Ale předvánoční stresy, že ještě nemám dárky pro polovinu rodiny a většinu kamarádů, kde na to sehnat (případně půjčit) prachy, to mě nikdy nelákalo. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4111 sekund |