No tak začalo mě bavit slepování plastovích modelů od rewelu, jinak PC, fotbal, Xbox, PS2... |
Teraz som začal zas aktívne sledovať hokej po 2 rokoch.. A chcel by som si ísť aj zahrať keď sa bude dať. Ale ináč CSko hrám aj o ňom sa učím, že jak bolo založené atd... SG stále ) kámoši a dalej to už tak menej. |
Mezi moje záliby patří třeba: primárně Kika ntb, sporty, Metin, in-line brusle, hudba, mobil, ... |
Mně baví počítače ve všech smětech baví mně je skládat,čistit když jsou zavirované,dělat web,jen tak si něco programovat v pascalu...ale jinak taky sportuju nejvíce mně baví snowboard lyže a cyklistika |
slipknot metal slipknot metal slipknot metal a slipknot a slipknot a slipknot a moje kytara od IBANEZ a nejviic ladeni B.f*.B.E.G*.C* ti co hrajou pochopej co ta hvezda znamena pac nvm jak se dava mrizka mno |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6913 sekund |