Vtipy o blondýnkách jsou tak primitivní proto, aby je brunetky pochopily Taky, obecně mi holky nepřipadají hloupější než chlapi. Ono se nedá člověka soudit jen podle pohlaví, barvy vlasů, barvy pleti ... ale hlavně, nejvíc lidem do blbých nadávají ti, kteří jsou sami blbí, jen možná trochu méně. Jinak zrzky a zrzci jsou, pokud vím, celkově o něco citlivější, což se může nějak projevit, když už to někdo zmiňoval i při sexu, nevím. |
Blondána oslovuje brunetu...Prosímvás nevíte kde je druhá strana ulice?? Brunet : no přece támhle Blond : ale tam mi řekli že tady Vtipi o blondýnkách sou vtipné ale nepravdivé....Spíše naopak já myslím že blondýnky jsou celkem chytré.. |
Blondýnka čeká na tramvaj na zastávce a rozhíží se do ulice..Příjde k ní Druhá blondýna... Blond1 : Sakra kde to je.. Blond2 : Na kolikátku čekáš?? Blond1 : ále na jedničku Blond2 : já na dvojku..Hele dvanáctka můžeme jet spolu |
![]() však já vím. Já jsem to napsal ze srandy ale musíš uznat že některé jsou fakt hodně blbé (my takovou ve třídě máme) |
Já zrovna blond nikdy nebyla =) ale pár přírodních blondýnek znám, jsou velice chytré...a peroxidky jsou povětšinou blbky, to je pravda ale to je takový stereotyp... asi takový, jako že jsou zrzky vášnivý =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.9618 sekund |