To máte rozhodování každou do jedné ruky a jde se Ale teď vážně, mně se líbí holky celkem nezávisle na barvě vlasů ... ať už jsou blonďaté, tmavé, zrzavé, hnědé, nebo pestrobarevné |
máš pravdu Suzuzi...já radši bunetu ale nemyslím si že blondýnky nejsou natvrdlé ,ale o některýchse to říct nedá ) |
No sice se říká, že brunetky jsou citlivější, tak to nemusí být vždycky pravda. Ale z větší části to pravda je =). |
Nikdy nesuď chytrost člověka, podle barvy jeho vlasů. Tedy pokud ty vlasy nejsou modro-žluto-zeleno-bílo-hnědo-černo-fialové =)). Je těžké, když se tady musíte bavit zrovna přímo o ženách tak nutně. Ale když už, tak já to soudím podle toho, jak se to tomu člověku samotnému líbí a jak se to hodí k jeho výrazům, k jeho vkusu, k jeho povaze apod. Takže já třeba měla snad všechny normální barvy vlasů, ale nejvíc se mi prostě asi líbí ten můj přírodní melír hnědá+blond a trochu červené barvy, kterou si tam přidám sama. Samozdřejmě vtipy jsou o blondýnách proto, že určitý člověk asi prostě neměl v oblibě nějakou blondýnu a ty vtipy se rozběhly všude a pikají za to všechny bloncky. |
Takhle znám hodně blodýnek, co na VŠ nemají problém ani s tou nejtěžší možnou látkou a zase naopak znám dostatek blodýnek co na stejný škola maji problémy pomalu i s učivem 9. ročníku ZŠ. |
No jasně...Tak samo by se daly všechny vtipy na blondýny udělat na brunety,je to prostě obrovzká pomluva,ale stejně se mi více líbí brunety =P |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8162 sekund |