Jednoznačně blondýny protože některé jsou tak blbé že jim je jedno co jim řekneš ony to nepochopí ale sou i chytré blondýny a to už je jinční matroš |
me se libi oboje ale o blondynkach sou ty vtipi jak sou blby takze asi spiz brunety ale ne kvuli tem vtipum |
Blackhole> A ty vtipy jsou tak jednoduché, aby je brunetky pochopily Myslím, že vtip nedokáže někoho opravdu ztrapnit. |
Náhodou Blondýny sou dost chytré...u nás ve třídě sou asi 2 a je snima dost Good Pokec =)) ale asi Brunety =)) |
karelschw> pro dvanáctiletého kluka asi jo První je vtipný, ale beztak starší než ty, druhý mi vůbec nepřišel vtipný. |
Mam tady vtipy o blondýnkách, bez urážky k dámám ale ty co to byly jsou hustý. 1. Výte proč se nahé blondýnky plazý po trávě?? PASOU KOZY!! 2. Příde blonkýnka za doktorem a říká" Pane doktore, mě bolý břicho, noha a hlava,,. Doktor ji prohlýdne a říká " no, nic u vás nevidím,, zamyslí se a říká" ukážete mi vaší ruku?,, blondýnka řekne" dobře ale nevím proč chcete mojí ruku?,, A doktor říká" Už jsem nato přišel. MÁTE ZLOMENÝ PRST.,, HA HA HA HA HA vtipné, že jo. ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5849 sekund |