ne to stojí doupě score stojí 200 a já mám kapesný dvě 250 takže to pade si každej mněsíc nechám k dobru |
jo na televizi sem pořád ale s mejma přímama je to dost drahý hobby tak se zas uklidni ty mně je 14 takže žádná brigáda nic já sem rád kdyš si jednou mněsíčně můžu koupit skorečko |
BLOOD?MONEY> To si asi pěknej hlupák.. a nejdražší hobby z tim nesouhlasym.. > Ty se asi moc díváš na telku..Většina holek neni posedlá nakupovánim..a jestli ti vadí jí občas něco koupit(Hodinky,náušnice,prstýnek) tak je to tvoje vina..a nesváděj to na holky..většina holek je chytřejších jak Kluků..takže se uklidni.. > |
já na holky kašlu radši vrážim peníze do kompu a na netu sou taky pěkný holky mít holku je nejdražší hobby |
Ja som mal náročnu frajerku (čj-holku) a bola náročná tak som sa nasral a bol som zrazu néročný aj ja a keď sme spolu chceli chodiť tak sme prestali byť náročný |
Hehe,vídim že sklizím hodně plusů nebo souhlasů.A eště něco.Nesměj být moc naročné protože takových slečen(dívek) znám a radím vam hoši davejte bacha... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3934 sekund |