Já si stěžuji na toto:ˇškola je vopruz to každej víí jo jo jo učím se tam voloviny nikdo ji nemá rád škola.Učitelky na nic telocvik nám odpada úču psichijatričku bití každej den(učitelky nikoho nebijou to jeden kluk)každej den(krom víkendů blbá škola ouˇh ěkuji za přečtení. |
A dalsi tyden mame za sebou... kurnik, to to leti... inu, tak se ptam... Co vam vadi na vasi skole (studiu, praci,...)? Ja si stezuju na obtiznost, malo casu a spoustu prace =)) |
u nás to stojí za velký kulový kosa jak v ruskejch knížkách to buď nebo tu prší no co taky chtít po podzimu aby už začal padat aspoň sníh |
Hehe a protoze tejden uz je v coudu, tak nova otazka... Co vam vadi na soucasnem pocasi? =) |
taky je tento týden téma Co vám vadí na místních userech a ne na SuperGames =) |
romane jak si to myslel zavirované ? ale to asi nebylo na mě, protože pokud vim tak tam mam killer a ne kiler ´=) jo no horáci lol - nasnašim to ! nebo eště když nekdo neco piše anglicky (nepočitam good) a při tom si myslí jaký je borec když to napsal anglicky (třeba mam kamoša na icq co píše 90% jeho zpráv anglicky...) no mě vadi to že mě někdy neco nejde, kdysi sem z toho měl opuchlou ruku jak sem mlátil do klávesnice ![]() ![]() ![]() ![]() , ale na supergames mě nevadi nic ! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3982 sekund |