No v tý tmě mi vadí to že když du tak se bojim že o něco zakopnu a zabiju se o židly nebo tak nějak |
Já se bojím bubáka,že na mně vyskočí ze skříně když se vracím opilej z nějaké pařby |
no já se bojím trochu tmy ,ale né zas tak moc je to normální se něčeho bát |
Na tmě mi nic moc nevadí trochu ve tmě vidím když sem byla menší tak když sem šla večer na WC tak sem na cestě zpátky rychle zdrhala. Ale teď se spíš loudám. =o) |
Jééé...to je hezký =)) mi připomíná, jak můj nevl otec se bál, když byl malej, že ho mimozemšťan zatahá za nohu =)) |
Že když fu na záchod, myslím is že u okna na mě vybafne netopýr nebo nějaká příšera a když du spátky, tak běžim, protože si myslim že za mnou de štír . |
Na tmě mi vadí to, že nevidím a že tím pádem můžu o něco zakopnout a zranit se. Dřív jsem se i hodně bál, ne oblud a mimozemšťanů jako Jakub, ale spíše, že tady může být třeba zlý člověk a já ho nevidím. Poslední dobou se mi tma naopak líbí, ne úplná tma, spíše noční kombinace světla města a tmavé oblohy, ale to už odbíhám od tématu |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4235 sekund |