Jožko vbehne do triedy 5 minút po zazvonení bez klopania. Pani učiteľka mu hovorí: - Jožko, pekne sa vráť za dvere ešte raz, ale tak, ako by vošiel napríklad tvoj ocko. Jožko výjde, za chvíľu rozkope dvere, vrazí do triedy a zreve: - Tak čo vy svine! Nečakali ste ma, čo?! |
O štvrtej ráno zvoní profesorovi doma telefón. Rozospatý profesor to zdvihne a vraví: ”Haló?” A zo slúchadla sa ozve: ”Spíš?” ”Spím…” ”No vidíš, a my sa ešte učíme!!!” |
Na triede sa otvoria dvere a ihneď zabuchnú. Profesor sa spýta Fera sediaceho ihneď pri dverách: - Kto to bol? - Prievan. - A čo chcel? |
Študent zo Saudskej Arábie študujúci na Slovensku píše otcovi: “Otec, všetci na mňa čudne pozerajú, lebo všetci chodia do školy autobusmi, iba ja autom!” Otec: “Dobre, synak, posielam ti autobus!” |
Sedia dvaja prváci v lavici a jeden hovorí: - Ešte 54 rokov a pôjdeme do dôchodku… |
Učitel: “Kde býva Pán Boh?” Žiak: “Myslím, že býva v našej kúpelke.” Učitel: “Prečo myslíš?” Žiak: “No, protože oco každé ráno búcha na dvere a hovorí: Pane Bože, ty si ešte tam?” |
Pani učiteľka ukáže na obrázku zebru. Pýta sa detí, aké je to zvieratko. Nikto nevie a preto napovedá: - Z... Nikto nevie. - Ze... Stále sa nikto nehlási. - Zeb... Prihlási sa malý Móricko a hovorí: - Zeby to bol tiger? |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2207 sekund |