Babka sa sťažuje lekárovi: "Pán doktor, ja mám stále vetry, ktoré nie su cítiť ani počuť." "Babka, 5 dní berte tieto prášky a potom sa mi prídite ukázať." O 5 dní babka príde a hovorí: "Pán doktor, tie vetry mám stále a teraz sú už aj cítiť." "No vidite, čuch sme už napravili teraz ešte sluch." |
Príde babka do predajne s hračkami a vraví: - Včera som tu kúpila svojej vnučke skladačku puzzle a ona to mala za päť minút hotové. Nemáte niečo ťažšie? Predavač jej vraví: - Viete čo pani? Keď je vaša vnučka taká šikovná, tak jej kúpte päťnásť deka strúhanky, nech z toho skúsi poskladať rožok. |
Dedko príde do zelovocu a pýta si zeler. Zeler už nemáme, ale môžete si kúpiť pór,ten ma toľko isto fosforu, ako zeler. Ale ja chcem, aby mi stal, nie svietil ! |
Starý dedko sa sťažuje v domove dôchodcov: “Nevadí mi, keď mi stará pije môj alkohol, fajčí moje cigarety, ale keď sa pri obede na mňa usmeje mojimi zubami, je to na mňa priveľa.” |
Udychčaný mladý poštár príde k dedkovi s dôchodkom a hovorí: - Dedo! Už ma nebaví chodiť každý mesiac za vami na samotu 18 km od dediny! Dedko na to: - Ma neser, lebo si objednám dennú tlač! |
Príde pani do banky a chce zaplatiť šek. Pokladník jej hovorí: - Zabudli ste podpis. - A ako sa mám podpísať? - Tak ako na pohľadnici. Pani zoberie pero a podpíše sa: - S láskou Mária |
Koľko babiek roztláča auto? 56. 50 sedí v aute, 5 na streche a 1 ide po pomoc |
Pýta sa majster Deža na stavbe: M: Deži, vidíš totu muchu na konci lešenia? D: Ne, pán majster. M: Tak chlapci, balíme pre slabú viditeľnosť |
Pani učiteľka sa pýta eti,kto mi povie svetové strany? Prihlási sa Janko.No povedz,Janko. Ja potrebujem ísť na WC. Povedz sv. strany. Ja chcem ísť na WC Povedz najprv tie sv. strany… Janko:Východ,záchod,serem,juj. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2743 sekund |