Babka sa sťažuje lekárovi: "Pán doktor, ja mám stále vetry, ktoré nie su cítiť ani počuť." "Babka, 5 dní berte tieto prášky a potom sa mi prídite ukázať." O 5 dní babka príde a hovorí: "Pán doktor, tie vetry mám stále a teraz sú už aj cítiť." "No vidite, čuch sme už napravili teraz ešte sluch." |
Príde babka do predajne s hračkami a vraví: - Včera som tu kúpila svojej vnučke skladačku puzzle a ona to mala za päť minút hotové. Nemáte niečo ťažšie? Predavač jej vraví: - Viete čo pani? Keď je vaša vnučka taká šikovná, tak jej kúpte päťnásť deka strúhanky, nech z toho skúsi poskladať rožok. |
Dedko príde do zelovocu a pýta si zeler. Zeler už nemáme, ale môžete si kúpiť pór,ten ma toľko isto fosforu, ako zeler. Ale ja chcem, aby mi stal, nie svietil ! |
Starý dedko sa sťažuje v domove dôchodcov: “Nevadí mi, keď mi stará pije môj alkohol, fajčí moje cigarety, ale keď sa pri obede na mňa usmeje mojimi zubami, je to na mňa priveľa.” |
Udychčaný mladý poštár príde k dedkovi s dôchodkom a hovorí: - Dedo! Už ma nebaví chodiť každý mesiac za vami na samotu 18 km od dediny! Dedko na to: - Ma neser, lebo si objednám dennú tlač! |
Príde pani do banky a chce zaplatiť šek. Pokladník jej hovorí: - Zabudli ste podpis. - A ako sa mám podpísať? - Tak ako na pohľadnici. Pani zoberie pero a podpíše sa: - S láskou Mária |
Koľko babiek roztláča auto? 56. 50 sedí v aute, 5 na streche a 1 ide po pomoc |
Pýta sa majster Deža na stavbe: M: Deži, vidíš totu muchu na konci lešenia? D: Ne, pán majster. M: Tak chlapci, balíme pre slabú viditeľnosť |
Pani učiteľka sa pýta ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2011 sekund |