Starý dedko sa sťažuje v domove dôchodcov: “Nevadí mi, keď mi stará pije môj alkohol, fajčí moje cigarety, ale keď sa pri obede na mňa usmeje mojimi zubami, je to na mňa priveľa.” |
Babka píše deťom list, dedko sedí vedľa a pýta sa: - Babka, a čože to robíš? - Ále, píšem deťom, že sa už máš lepšie. Ozaj, a ako sa správne píše ´pohrab´ alebo ´pohreb´? |
Starenka nastúpi na autobus a hovorí: - Jeden lístok prosím. Vodič sa jej pýta: - Kam chcete lístok teta? - Sem, do ruky. - Ale kam cestujete? - Ja idem na svadbu. Naštvaný vodič sa jej nervózne pýta: - Ale babka, kde bude ta svadba? - Keď bude pekne tak vonku, keď bude zima tak vnútri. |
Prechádza stará babka cez cestu a policajt na ňu kričí: "Babka a po prechode by to nešlo?" A babka mu na to: "Išlo, išlo chlapče, ale nie si môj typ." |
Nastúpi babka do autobusu a pýta sa šoféra: - Nechcete oriešky? - Áno ďakujem. Na druhý den to isté a šofér hovorí: - Dajte si aj vy! - Ja už nemôžem, ja už nemám zuby. Na tretí deň: - Synček nechceš oriešky? Šofér už celý zvedavý sa opýta: - Babka a odkiaľ máte tie oriešky? - Z Tofiffe. |
Ide chlapík po parku a vidí babku na strome. - Čo babka Redbull, Redbull? - Ale hovno, pitbull. |
Pamätaj na jedno: Láska je slepá, ale susedia NIE. |
Stara mama,preco mas take velke usta? Lebo tvoj starky ma velky k…… vnucik |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1927 sekund |