de tucna babka po ulici a hovori si:Joj keby som bola jahodkou.Jeden z okoloiducich jej hovori:Hm,to by bolo dzemu. |
Starenka nastúpi na autobus a hovorí: - Jeden lístok prosím. Vodič sa jej pýta: - Kam chcete lístok teta? - Sem, do ruky. - Ale kam cestujete? - Ja idem na svadbu. Naštvaný vodič sa jej nervózne pýta: - Ale babka, kde bude ta svadba? - Keď bude pekne tak vonku, keď bude zima tak vnútri. |
Dvaja dôchodcovia na lavičke. - Tak čo, ideme ku ženám? - Nemám záujem! - Ako to? Prečo? - No keď sme to robili naposledy, na dverách bolo napísamé Ženy a vnútri len samé záchodové misy… |
Babka kričí na deda: - Ešte raz sa vyčúraš mimo hajzla, tak ti fakt prisahám, že ti už nikdy nevrátim zuby. |
Stretnú sa dve smrdácke starenky a jedna hovorí druhej: - Ná počúvaj Marko, včera sa mi zjavila Panenka mária. - Nehovor. A čo ti povídaua? - Ná "baf". |
Lekár vraví starej babke: - Nebojte sa, babička, mám pre vás zázračný liek. Po jeho užívaní omladnete o dvadsať rokov. - Joj, pán doktor, len aby som neprišla o dôchodok. |
Babicka pride k doktorovi a ten jej hovori: - Mate chore srdce. Nechodievajte velmi po schodoch. O rok sa mi pridte ukazat. Babicka o rok pride a pyta sa doktora: - Pan doktor, uz mozem chodit po schodoch? - Ano, babicka, mozete. - Chvalabohu, po odkvapovej rure sa mi uz liezt nechce. |
Interview s babkou: - Babka, nevadí vám, že bývate pri stanici? - Prečo by mi to málo vadiť, 13. koľaj. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2490 sekund |