- Babka, aké knižky najradšej čítaš? - pýta sa vnúčik. - Ja mám najradšej historické. - odpovedá babka. Vnúčik kuká do knižnice, jednu donesie babke. - Babka, ty ale klameš, veď to je samá erotika. - No veď pre mňa je to predsa história! |
Jurko hovorí netešene mamičke: - Mami, už som odnaučil babičku obhrýzať si nechty. - A ako si to dokázal? - Schoval som jej zuby. |
Príde vnučka za babičkou a pýta sa: "Babíííí, čo je to milenec?" Babička zamrzne a zareve: "Ježišmária, milenec!!!" Otvorí skriňu a vypadne kostra... |
Prišla babka po čase k lekárovi a ten jej hovorí: - Babka, prečo ste u nás tak dlho neboli? - Jáj, bola som chorá pán doktor, chorá som bola. |
Prišla babka po čase k lekárovi a ten jej hovorí: - Babka, prečo ste u nás tak dlho neboli? - Jáj, bola som chorá pán doktor, chorá som bola. |
V ZOO upozorňuje babička svojho vnuka: - Janko, nechoď tak blízko k tomu ľadovému medveďovi, aby si neprechladol. |
Babka chytí vnúčika za čelo a hovorí: - Vnúčik, si čoraz teplejší. - Nie babka, to ty si čoraz chladnejšia. |
V preplnenom autobuse MHD sa tlačí mladý muž na babku. Tá si pritlačí slamený košík k prsiam a hovorí: - Mladý muž, pozor na vajcia! - Och, prepáčte. Nesiete v košíku vajcia? - Nie. Klince! |
Príde pani do banky a chce zaplatiť šek. Pokladník jej hovorí: - Zabudli ste podpis. - A ako sa mám podpísať? - Tak ako na pohľadnici. Pani zoberie pero a podpíše sa: - S láskou Mária. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3191 sekund |