Zastaví policajt na křižovatce auto a povídá: “Počtvrté jsem vás dnes zastavil a počtvrté vám říkám, že vám teče chladič!” Řidič se vykloní z okna a odpoví: “A já vám počtvrté říkám, že jsem kropící vůz |
Policajt ide po ulici a nájde zrkadlo.Zoberie si ho a ide domov. Dcéra mu ho vytiahne a hovorí: “Mama, otec má milenku.” Žena zoberie zrkadlo a hovorí: “A akú škaredú.” |
Policajti letia v helikoptére a jeden sa pýta druhého: “Čo je to nad nami, čo sa točí?” “To je ventilátor.” “Áno? A ako si na to prišiel?” “Lebo keď sa prestal točiť, pilot sa začal potiť.” |
Ide policajt v autobuse a vedľa neho sedí nádherná žena. Chce s ňou nadviazať rozhovor a tak sa osmelí a spýta sa jej: “Slečna, aj vy cestujete týmto autobusom?” |
Zlodej prepadne banku. V ruke drží odistený granát. Na to sa objaví policajt, vytiahne pištoľ a zakričí: ”Oďhodte zbraň.” |
Babka, prečo máš také veľké oči!" "Ale Zuzka, to mi nedáš pokoj ani na záchode!?" |
Huno-mama ma ide vyskušat z chemie tak čav ale pridem |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2111 sekund |