Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1993.
Vojta.M [VIP člen]
12:25 | 5.července 2012
Syn povídá rodičům:
"Mami, tati, rozhodl jsem se osamostatnit."
"To je moc dobře,synáčku."
"Kufry máte před barákem."
1992.
Vojta.M [VIP člen]
12:25 | 5.července 2012
„Kdo tě tak pokousal?“
„Můj pes.“
„A jak se ti to stalo?“
„Vrátil jsem se domů střízlivý a on mě nepoznal.“
1991.
Vojta.M [VIP člen]
12:24 | 5.července 2012
Manželka se ptá manžela:
"Miláčku, co si mam vzít na pláž, abych zaujala ostatní?"
Starej se otočí a řiká: "Zkus lyže"...
1990.
Vojta.M [VIP člen]
12:24 | 5.července 2012
Jeden malý chlapec, který žil nějaký čas s tatínkem v Indii, potkal jednou na opuštěné cestě malé slůně, které mělo v patě velký trn a bolestně kulhalo. Chlapec k němu opatrně přišel, slon mu nastavil chodidlo a chlapec mu trn vyndal. Slon radostně zatroubil a odběhl. O mnoho let později, když už byl chlapec velký a už dávno žil v Evropě, navštívil jednoho dne cirkus. Posadil se do první řady a když přišlo na řadu číslo se slony, jeden ten slon se na něj velmi dlouze zadíval a pak hlasitě zatroubil. Tomu chlapci – teď už tedy dospělému muži – ten slon připadal nějaký povědomý a tak se na sedadle trochu nadzdvihl, aby si ho dobře prohlédl.
Slon chvíli váhal, ale pak přišel přímo před toho mladíka a tam se zastavil. Mladík vstal a pohladil slona po chobotu. Slon ho chobotem vzal kolem pasu, vyzdvihl do vzduchu, praštil o zem a rozšlapal ho na kaši.
Zřejmě to byl nějaký úplně jiný slon...
1989.
Vojta.M [VIP člen]
12:23 | 5.července 2012
Bača se dožil věku 100 let, tak za ním na jeho narozeniny přijela televize, aby s ním natočila reportáž. "Jak vy to, bačo, děláte, že jste se dožil tak vysokého věku?"
Bača povídá: "No ráno vstanu, dám si panáka..." "Tak moment, to nemůžeme vysílat, že ráno vstanete a hned chlastáte. Když budete chtít říct, že pijete, řekněte místo toho třeba, že si přečtete knihu." "Tak dobře. No ráno vstanu, přečtu si knihu, pak si přečtu další, dám ovcím a pak čtu a čtu. Až mám všechno doma přečtené, tak jdu k Franckovi a tam čteme jeho knížky. Když přečteme aj ty jeho,jdeme spolu číst do knihovny. A až nás vyhodí z knihovny, tak deme spolu za Matůšem, no a ten má doma tiskárnu..."
1988.
Vojta.M [VIP člen]
12:22 | 5.července 2012
"Hele, Franto, co ty vlastně děláš?""Ale, mám zodpovědnou práci, mám pod sebou 500 lidí a šíleně se nadřu.""A to děláš někde ředitele ve fabrice?" "Ne... sekám trávu na hřbitově."
1987.
Vojta.M [VIP člen]
12:20 | 5.července 2012
Potká ježek jelena a ten mu říká: "Ježku, povím ti básničku, chceš?" "No." "Ježku ježku, máš na zádech vešku. Dobrý, ne?" "Jo jo, hele já mám taky básničku, chceš ji slyšet?" "No jasně, povídej." "Jelene jelene, ty si ale debil!"
1986.
14:10 | 28.června 2012
Víte jak blondýnka zabíjí kapra? Topí ho ve vaně!!!!!!
1985.
23:00 | 20.června 2012
Víte kdy kuře naposledy pípne? V Tescu u pokladny.
Víte kdo je borec? Ten kdo vyhraje kámen, nůžky, papír proti zrcadlu.
Opakovaný vtip už možná není vtipný ale je věčný.

Další vtipy naleznete na Smisek.cz

A samuel.f : Dobrý vtip Zasmál jsem se Docela pech pro ty kamarády.
1984.
samuel.f [profi hráč]
19:52 | 20.června 2012
Sú traja kamaráti na ostrove. Zrazu sa zjaví džin.
Džin: Každí máte jedno priane.
Prvý kamarát: Chcem ísť domov!
*buch. Ostali len dvaja
Druhý kamarát: Chcem ísť tiež domov!
*buch. Ostal posledný.
Tretí kamarát: Som celkom osamelý. Chcem tu tých kamarátov, ktorí tu so mnou boli...
Zobrazeno 81-90 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.1766 sekund