CHLAP:pravi DEZO ROSVIT DEZO NEROSVITIM DEZO ROSVIT DEZO NEROSVITIM DEZO NAHA KURVA DEZO CVAK |
pepicek sedi ve skole a pani ucitelka rika reknetemi nakou vec na A. pepicek se hlasi ale uctelka mu rekne "ty ne ty si moc sprosty" takle to pokracuje az k písmenu č a pani ucitelka ho vivola a pepicek rekne ČMELÁK pani uctelka viborne pepicku nerekli si nic sprosteho a pepicek s TÁKOVI ČŮRÁK....E......M |
Jede rychlík z Teplic do Prahy, najednou sjede z kolejí vjede do pole, za chvíli do lesa a pak se vrátí na koleje. Průvodčí utíká za strojvedoucím a říká: 'Člověče, co blbnete?' Strojvedoucí: 'No jedu a na jednou na kolejích leží Jarda Pech tak co byste dělal vy?' Průvodčí: 'No já nevím asi bych ho přejel.' Strojvedoucí: 'No to jsem chtěl taky, ale on mi utekl do pole.' |
Daisuke: To je podle tebe vtip?
Pohraniční kontrola: "Name?" "Abu Muhamad Dalah al Sarafi." "Sex?" "Four times a week." "Not count - male or female?" "Male, female ... sometimes camel." |
Žena a koktavý muž se vracejí z dovolené do dvanáctého patra paneláku. Jdou po schodech nahoru, když vtom on říká: "Ty ku-.." Ona: "Nenádávej mi." Za chvíli zase on: "Ty ku-.." Ona: "Nenadávej mi." Dojdou až nahoru když se on konečně vymáčkne: "Ty kufry jsme nechali dole u taxiku!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2308 sekund |