Hm .. prostě najde polda chlápka, který mu říká, že ho někdo zranil .. polda se vyptává, jak ta osoba (co ho zranila) vypadala, chlápek popisuje .. byla střední postavy a měla plnovous - ta osoba. A polda na to .. "byl to muž nebo žena"? Doufám, že už chápeš ![]() |
Je policajt a najde zraňenýho chlápka a ten chlápek - někdo mě zranil . policajt - můžete tu osobu popsat? chllápek - byla střední postavy a měla plnovous. policajt - byl to muž nebo žena ? |
Rozdělím to do dalšího příspěvku
Ježíš a Ďábel soutěží, kdo je lepší programátor. Bůh je rozhodčím. Soutěží se v různých kategoriích, nejprve Assembler, potom Pascal, C v Dosu, dále Linux, Windows. Stav je stále nerozhodný, Ďábel i Ježíš programují úplně perfektně, nedá se rozhodnout, kdo je lepší. Vtom Bůh ztratí trpělivost a vypne proud, čímž ohlási konec soutěže. Ježíš a Ďábel se ho ptají: "Tak kdo je lepší programátor?" Bůh hovoří: "Ježíš." Ďábel se naštve a křičí: "Vždyť jsme byli ve všem vyrovnaní, proč vyhrál on?" "Ježíš Saves!" |
Admin Šaman
*Uživatel:* Vypnul se mi počítač. Volám admina. Přichází admin, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a odchází. On je prostě šaman! Je to bůh. *Admin:* Zavolali mě k uživateli. Ten idiot se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, rozmotávám kabel, odkopávám počítač co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal a zapínám ho, nadávám, odcházím. Je to blb. Hot line 3 Hotline: Pane, zadejte CONTROL ALT DEL. Klient: A jo, tohle znám (v pozadí je slyšet: klik klik klik klik...) Hotline: Co se děje na monitoru? Klient: No nic... Hotline: Zkuste to znovu: CONTROL ALT DEL. Klient: (klik klik klik klik klik...) Hotline: A teď? Klient: Pořád nic... Hotline: Jak přesně zadáváte tenhle příkaz? Klient: No, stisknu klávesy C, O, N, T, R, O, L a potom A, L, T potom i D, E a nakonec L. Asi má byt CONTROL s K, ne? Klient: Pořád mi to ukazuje, že je špatné jméno uživatele nebo heslo. Hotline: Zavřete prosím okno, pane. Klient: No jo, to je pravda, venku je opravdu dost hluk... "Klient: Dobrý den, moje Nescafe nefunguje... Hotline: Eee ... je mi líto, paní, ale my neděláme podporu kuchyňských spotřebičů... Klient: Ne, ne!!! To je Nescafe na Internet... Hotline: Jak? ... Nechtěla jste náhodou říct Netscape??? Klient: Ano, to je ono! Netscape... Nescafe... vždyť je to totéž. |
Pani jde za sousedem a poprosího,jestli by jí pomohl se skříní že se jí pořád uvolňuje.A manžel?Ptá se soused.Manžel je na služební cestě řekne paní.Tak jdou k ní do bytu.Soused to přimontuje ale projede tramvaj a skříň se uvolní.Já vlezu dovnitř do skříně a podívám se jakej šroubek se tam uvolňuje.Řekne soused.Kyž za sebou zavře dveře,příjde domů manžel:Miláčku sem doma.Uvidí u botníku 1 pár bot navíc a hned se jde podívat ke skříni.Otevře ji a vidí tam souseda.A soused jen řekne:Víte co,dejte mi rovnou pěstí protože kdybych vám řek,že tu čekam na tramvaj tak byste mi stejně nevěřil. |
no tak zdálky je to nafiolavělé, ale zblízka je to modré! xD |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1849 sekund |