Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1323.
Hepaa [VIP člen]
18:10 | 12.prosince 2010
Hm .. prostě najde polda chlápka, který mu říká, že ho někdo zranil .. polda se vyptává, jak ta osoba (co ho zranila) vypadala, chlápek popisuje .. byla střední postavy a měla plnovous - ta osoba. A polda na to .. "byl to muž nebo žena"?
Doufám, že už chápeš
1322.
16:00 | 12.prosince 2010
Nechápu..
1321.
10:25 | 12.prosince 2010
Je policajt a najde zraňenýho chlápka a ten chlápek - někdo mě zranil . policajt - můžete tu osobu popsat?
chllápek - byla střední postavy a měla plnovous.
policajt - byl to muž nebo žena ?
1320.
9:48 | 12.prosince 2010
Proč mají policajti na uniformě V.B=vole brzdi
1319.
15:34 | 7.listopadu 2010
Rozdělím to do dalšího příspěvku

Ježíš a Ďábel soutěží, kdo je lepší programátor. Bůh je rozhodčím. Soutěží se v různých kategoriích, nejprve Assembler, potom Pascal, C v Dosu, dále Linux, Windows.
Stav je stále nerozhodný, Ďábel i Ježíš programují úplně perfektně, nedá se rozhodnout, kdo je lepší. Vtom Bůh ztratí trpělivost a vypne proud, čímž ohlási konec soutěže. Ježíš a Ďábel se ho ptají:
"Tak kdo je lepší programátor?"
Bůh hovoří:
"Ježíš."
Ďábel se naštve a křičí:
"Vždyť jsme byli ve všem vyrovnaní, proč vyhrál on?"
"Ježíš Saves!"
1318.
22:55 | 6.listopadu 2010
Admin Šaman
*Uživatel:*
Vypnul se mi počítač. Volám admina. Přichází admin, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a odchází. On je prostě šaman! Je to bůh.

*Admin:*
Zavolali mě k uživateli. Ten idiot se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, rozmotávám kabel, odkopávám počítač co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal a zapínám ho, nadávám, odcházím. Je to blb.

Hot line 3
Hotline: Pane, zadejte CONTROL ALT DEL.
Klient: A jo, tohle znám (v pozadí je slyšet: klik klik klik klik...)
Hotline: Co se děje na monitoru?
Klient: No nic...
Hotline: Zkuste to znovu: CONTROL ALT DEL.
Klient: (klik klik klik klik klik...)
Hotline: A teď?
Klient: Pořád nic...
Hotline: Jak přesně zadáváte tenhle příkaz?
Klient: No, stisknu klávesy C, O, N, T, R, O, L a potom A, L, T potom i D, E a nakonec L. Asi má byt CONTROL s K, ne?

Klient: Pořád mi to ukazuje, že je špatné jméno uživatele nebo heslo.
Hotline: Zavřete prosím okno, pane.
Klient: No jo, to je pravda, venku je opravdu dost hluk...

"Klient: Dobrý den, moje Nescafe nefunguje...
Hotline: Eee ... je mi líto, paní, ale my neděláme podporu kuchyňských spotřebičů...
Klient: Ne, ne!!! To je Nescafe na Internet...
Hotline: Jak? ... Nechtěla jste náhodou říct Netscape???
Klient: Ano, to je ono! Netscape... Nescafe... vždyť je to totéž.
1317.
12:40 | 29.října 2010
Pani jde za sousedem a poprosího,jestli by jí pomohl se skříní že se jí pořád uvolňuje.A manžel?Ptá se soused.Manžel je na služební cestě řekne paní.Tak jdou k ní do bytu.Soused to přimontuje ale projede tramvaj a skříň se uvolní.Já vlezu dovnitř do skříně a podívám se jakej šroubek se tam uvolňuje.Řekne soused.Kyž za sebou zavře dveře,příjde domů manžel:Miláčku sem doma.Uvidí u botníku 1 pár bot navíc a hned se jde podívat ke skříni.Otevře ji a vidí tam souseda.A soused jen řekne:Víte co,dejte mi rovnou pěstí protože kdybych vám řek,že tu čekam na tramvaj tak byste mi stejně nevěřil.
1316.
11:28 | 29.října 2010
Neni, je to fialová a konec!
1315.
k.ik.a. [VIP člen]
11:26 | 29.října 2010
no tak zdálky je to nafiolavělé, ale zblízka je to modré! xD
1314.
11:00 | 29.října 2010
Nn.. se podívej na ten kód.
LOL!
Zobrazeno 751-760 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Duben 2025
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.1773 sekund